broccoli, i små stykker300 g. broccoli, i små stykker
4
skiver
toastbrød, uden skorpe og skåret i tern4 skiver toastbrød, uden skorpe og skåret i tern
1½
dl.
sødmælk1½ dl. sødmælk
2
æg2 æg
salt salt
peber peber
reven muskatnød reven muskatnød
½
rød peberfrugt i strimler½ rød peberfrugt i strimler
3
dl.
mornaysauce3 dl. mornaysauce
rasp rasp
Opskrift:
Broccoli koges al dente. Toastbrød udblødes i mælk. Purer broccoli, det udblødte brød, æg, salt, peber og muskatnød. Kom 2 dl mornaysauce i. Massen hældes i smurt og raspet form. Bages i ovn ved 160 grader i ca. 35-40 min. Den resterende mornaysauce serveres til sammen med peberfrugt i strimler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.3
(6 stemmer)
Opskriften er vist 35155 gange, og udskrevet 339 gange.
Kommentarer
nickey - 2012-06-02 17:01:47 uden tvivl den dårligste mest amatør-agtige opskrift på broccoli souffle jeg nogensinde har læst, det er nærmere instruktionerne bag på en papkasse fremfor en reel opskrift dette her!
Hurtig opskrift:
Blancher broccoli - også staven, læg 1/4 til side og læg resten op i en gryde med fløde, lad det ligge og boble indtil broccolien er helt blød, blend derefter det hele til det er helt pure, smør dine forme, læg et par af de broccoli stykker du lagde til side ned i hver af dine forme, pisk æg i mixen til allersidst og hæld det i forme, 20 min ved 180 grader varmluft . bang så har du lavet hjemmelavet broccoli souffle!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider