Farseret squash med tomatsalsa og ris
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Del squashen på langs og udhul den ved hjælp af en ske eller en lille kniv. Gem en håndfuld af squashkødet og hak det fint, resten smides ud.
Rør det hakkede skinkekød med lidt salt, derefter tilsættes det hakkede squashkød, lidt mælk,æg, en smule rasp, finthakket løg og hvidløg, krydderier samt evt. chili. Fordel farsen i de udhulede squash og drys med revet ost. Bag dem i en 200 grader C. alm. ovn i ca. 25 minutter. Tomatsalsa: Fjern kernerne fra både agurk og tomater og skær begge dele i meget små tern. Rør dem sammen med hakket løg, olivenolie, limesaft samt salt og peber. De farserede squash serveres med tomatsalsa og kogte ris. |
|
Opskriften er vist 90677 gange,
og udskrevet 4143 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (21 stemmer) |
|
Kommentarer God idag - 2017-05-02 09:19:59 Fedt i laver en tyrkisk ret med svinekød................... JH - 2012-09-16 16:28:10 Det smager nu allerbedst med svinekød. Lissy - 2009-09-08 17:05:07 En eftersøgte sovs til risene. Du kan lave en bund af flåede tomater og løg, kommes i et ovnfast fad, herpå sætter du de fyldte squash og når retten er færdigstegt i ovnen, har du også sovsen til dine ris. Velbekomme. Bjarne - 2009-08-07 12:22:31 Ja man skal bruge oksekød, men ikke halal slagtet da denne måde at slagte på er dyrplageri..!!!! Zeynep - 2008-09-04 22:58:58 Til j. Det passer at der også er nogle der ikke er muslim i Tyrkiet, men alligevel bruger man ikke svinekød i Tyrkiet, fordi de fleste er muslim. Aase - 2008-08-24 16:35:54 Jeg kan ikke forstå der bruges så meget energi på at bedømme om det er korrekt at bruge svinekød! Der står jo bare at oprindelesland er Tyrkiet. Opskrifter er da bare til som vejledning, alle har ret at ændre på det der står. Hilsen en gammel fåreavler, der elsker både tyrkisk mad og især lam. (O: j - 2008-03-18 10:29:29 jo faktisk er der nogle fre tyrkiet som ikke er muslimer P.S ser lækert ud Lis - 2008-02-28 20:54:55 Man bruger under ingen omstændigheder skinkekød i tyrkisk mad. Prøv i stedet med lammekød. selma - 2007-11-27 22:10:39 jeg laver selv denne mad men bruger selvfølelig oksekød da jeg er muslim. Da maden er anført under kategori Tyrkiet så mener jeg ikke at der er noget sammenhæng i det at man bruger skinkekød her. Tyrkiske mad laves ikke af skinke. inger - 2007-10-26 05:50:11 -konon godt,men brug oskefars i stedet for svinefars Esben - 2007-08-26 16:58:15 rigtig god Pia - 2007-07-12 19:22:06 Da vi er fire i familien brugte jeg 500 g kød og alt squashkødet. Jeg farserede også et par halve peberfrugter og resten af farsen stegte jeg små kødboller af Süleyman - 2007-06-14 10:40:09 er enige med dig mustafa.. min mor laver denne opskrift tit, elsker det virkelig, men min mors er med oksekød.. (muslim) tyrker!! - 2007-02-17 16:59:21 du har ret mustafa!! :D Mustafa - 2007-01-25 20:42:37 Der findes ikke tyrkiske retter med svinekød.Den der har lagt opskriften ind er vist MEGET forvirret.Har aldrig hørt om ovenstående ret??? Iben - 2005-01-01 01:01:01 jeg studsede også over skinken!! man bruger mest lammekød i Tyrkiet eller oksekød Ali - 2005-01-01 01:01:01 Hvorfor er der blevet brugt skinkekød. Tyrkisk mad og skinkekød, det hænger vist ik' sammen. Hmmm! sille - 2005-01-01 01:01:01 Syntes den smager meget bedre med hakket oksekød, steden for skinke heidi - 2005-01-01 01:01:01 prøv evt en tomatsauce el. rist risene i lidt olie med krydderier, så er de knap så kedlige... Per - 2005-01-01 01:01:01 Jeg savnede lidt sauce til risen, nogen forslag ? Katharina - 2005-01-01 01:01:01 Jeg brugte bacon og flåede tomater i stedet for skinkekød, æg og rasp således at det ikke blev til en fars, men en super lækker fyldblanding der er lige til at hælde i. Kan klart anbefales :) Charlotte - 2005-01-01 01:01:01 Man bruger ikke skinkekød i Tyrkiet. Lillian - 2005-01-01 01:01:01 Kan anbefales Bente - 2005-01-01 01:01:01 Kan anbefales |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne