Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Spalla d'agnello con melanzane

Spalla d'agnello con melanzane, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
2 løg
2 fedhvidløg
6 bøftomater
750 g.lammebov
4 spsk.olivenolie
1 prisesukker
4 spsk.lammebouillon
0.5 tsk.friskhakket oregano
300 g.aubergine
 salt
 peber
 


Opskrift:

Løg og hvidløg pilles og hakkes fint.

Tomater gives et snit og lægges i kogende vand i 15 sekunder. Tages op og lægges i isvand. Skindet fjernes, tomaterne halveres, saft og kerner presses ud.

Lammekødet skæres i tern og sauteres af i 2 spsk olie sammen med benene fra boven. Tilføj løg, hvidløg, tomat og sukker og sauter godt af. Tilsæt bouillon og oregano, lad det hele koge ved meget svag varme i ca. 50 min.

Imens skæres auberginen i 1 cm tykke skiver, drysses med salt. Stilles kølig 10 minutter og aftørres herefter med køkkenpapir. Skiverne steges af på begge sider i de resterende 2 spiseskefulde olie.

Når kødet er mørt tages benene fra boven op og der smages til med salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6683 gange,
og udskrevet 74 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu