Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Waleskrans II

Waleskrans II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kranse

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Dej:
1/4 litervand
125 g.margarine
125 g.hvedemel
1/8 tsk.salt
1 tsk.sukker
4-5 heleæg
1/2 tsk.bagepulver
 
 Fyld:
 kagecreme af 1/4 liter mælk
1 1/2-2 dl.piskefløde
1 tsk.Vanila
1 tsk.sigtet flormelis
 
 Pynt:
25 g.sigtet flormelis
 


Opskrift:

Afbagt dej:
Vand og margarine gives et opkog. Gryden tages fra varmen. Melet kommes i på en gang under kraftig piskning. Afbagningen varmes igennem et øjeblik, til den slipper gryden. Salt og sukker røres i. Æggene og bagepulveret røres sammen og dryppes i, mens man rører godt med et pæreformet piskeris. Æggene må tilsættes lige når afbagningen er taget fra varmen - eller først når den er helt afkølet. Hvis man begynder at røre æg i, når dejen er lunken, bliver den tynd med det samme. Da må man lave en ny afbagning og bage den tynde med, til den er fast. Dejen skal røres med så mange æg, at den er blød og smidig, men dog så fast, at rørefurerne bliver stående. Dejen sprøjtes ud som en krans. Stilles i forvarmet ovn ved 200 gr.

Bagetid:
30-40 min. De første 20 min. må ovndøren ikke åbnes. Kransen afkøles og flækkes. Bunden fyldes med Vanila creme og flødeskum. Overdelen lægges på og drysses med flormelis eller glaseres med chokoladeglasur.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 10715 gange,
og udskrevet 404 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu