Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Waleskrans I

Waleskrans I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kranse

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Dej:
2 1/2 dl.vand
125 g.margarine
125 g.hvedemel
1/8 tsk.salt
1 tsk.sukker
4-5 æg
 
 Fyld:
 Vanilacreme
 fløde, pisket til skum
 
 Pynt:
 flormelis
 
Opskrift:
Afbagt dej:
vand og margarine gives et opkog. Gryden fjernes fra varmen. Melet hældes i på én gang under kraftig piskning. Afbagningen varmes igennem, til dejen slipper gryden. Salt og sukker røres i. Æggene piskes sammen og dryppes i under stadig piskning - enten straks, når dejen er bagt sammen - eller når den er helt kold. Dejen kan blive tynd, hvis æggene røres i en halvvarm dej. Dejen tilsættes æg, til den er blød, men dog så fast, at rørefurerne bliver stående. Dejen fyldes i en sprøjtepose med stor åbning og sprøjtes ud på smurt plade som en krans, der bages, afkøles og flækkes.

Bagetid i forvarmet ovn: ca. 30 min. ved 200 gr. Bunden fyldes med Vanilacreme og flødeskum. Overdelen lægges på og drysses med sigtet flormelis.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (12 stemmer)

Opskriften er vist 14867 gange,
og udskrevet 319 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu