Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sprød kartoffelkage

Sprød kartoffelkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
8 mellemstore kartofler
200 g.frisk gedeost
4 tomater
1 dl.extra jomfruolivenolie
2 kvistetimian
2 dl.lammebouillon
50 g.smør
 


Opskrift:

Skrælles og skæres i 2 mm tynde skiver der "tag-lægges" som fiskeskæl på en bageplade smurt med extra jomfruolivenolie, så kartoffelskiverne danner en cirkel på ca. 7 cm i diameter.

Tomaterne skæres i tynde skiver og lægges oven på kartoffelcirklen, og herpå placeres gedeosten også skåret i tynde skiver.

Krydres let med salt og Malabar peber. Det hele afsluttes med et lag af kartofler, lagt på samme måde som i starten. Kartoflerne bages i en meget varm ovn (220 grader C), til de er gyldnebrune og sprøde i kanten.


Anretning:

Med en palet løftes den sprødbagte kartoffelkage over på en varm tallerken. - Husk altid varme tallerkener til varm mad, så maden kan holde sig varm under hele måltidet.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14528 gange,
og udskrevet 116 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu