Sprød kartoffelkage

Sprød kartoffelkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
8 mellemstore kartofler
200 g.frisk gedeost
4 tomater
1 dl.extra jomfruolivenolie
2 kvistetimian
2 dl.lammebouillon
50 g.smør
 
Opskrift:
Skrælles og skæres i 2 mm tynde skiver der "tag-lægges" som fiskeskæl på en bageplade smurt med extra jomfruolivenolie, så kartoffelskiverne danner en cirkel på ca. 7 cm i diameter.

Tomaterne skæres i tynde skiver og lægges oven på kartoffelcirklen, og herpå placeres gedeosten også skåret i tynde skiver.

Krydres let med salt og Malabar peber. Det hele afsluttes med et lag af kartofler, lagt på samme måde som i starten. Kartoflerne bages i en meget varm ovn (220 grader C), til de er gyldnebrune og sprøde i kanten.


Anretning:

Med en palet løftes den sprødbagte kartoffelkage over på en varm tallerken. - Husk altid varme tallerkener til varm mad, så maden kan holde sig varm under hele måltidet.





karakterer:
Opskriften er vist 16865 gange,
og udskrevet 228 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu