Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rødvinsauce

Rødvinsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Vinsaucer

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
25 g.margarine
1 lilleløg
2 stilkefrisk timian
100 g.champignon
1 spsk.rødvinseddike
1 dl.rødvin
3 dl.bouillon eller fløde
 salt
 peber
 


Opskrift:

Hak løget fint, og svits det i margarinen sammen med det hakkede timian. Tilsæt de skivede champignon og lad det simre lidt endnu.

Nu tilsættes rødvinseddiken, og dette koges ind. Herefter tilsættes rødvinen, og dette koges ind til det halve.

Man kan nu vælge at basere sovsen på fløde eller på en grundsovs. Fløde giver altid et hæderligt resultat men det bliver en meget fed sovs. Grundsovs, i form af bouillon eller fond, kan give en rigtig lækker sovs. Her er det dog vigtigt at der er god smag i suppen. Suppen tilsættes til gryden, og der smages til med salt og peber. Der kan hvis det er nødvendigt jævnes med en meljævning.

Men husk:
Rødvinssauce må ikke være for tyk! PS. Kraft fra en grydestegt culotte, eller roastbeef kan give en udmærket bouillon.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (11 stemmer)

Opskriften er vist 33037 gange,
og udskrevet 1036 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Ask  -  2007-04-12 09:18:03
Brugte 1/2 boullion, 1/2 fløde - Super.