Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Confit af forårsløg

Confit af forårsløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Forårsløg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
24 fineforårsløg
3 dl.lammebouillon
0.5 dl.tør hvidvin
0.5 porre
0.5 gulerod
10 cherrytomater
50 g.smør
300 g.frisk spinatpasta
1 hånd fuld basilikum
 lidtsmør
 
Opskrift:
Skold og flå tomaterne, befri dem for kerner og hak dem fint.

Til confitén sauteres de grofthakkede forårsløg og grønsager, de må ikke tage farve. Hvidvinen og 1/2 dl lammefond/bouillon tilsættes, det koger ind til det næsten glaserer sammen med løgene.

Løgene tages forsigtigt op, resten af lammefonden tilsættes, det koger op og de hakkede tomater piskes i. Lad det koge småt til det jævner - pisk derefter det kolde smør i.

Kog pastaen efter anvisningen. Hæld vandet fra og rør smør og finthakket basilikum i.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10579 gange,
og udskrevet 138 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Henrik  -  2012-10-12 16:33:57
24 forårsløg det lyder godt nok meget/dyrt

  -  2009-01-13 20:30:50
Forstår ikke retten.. confit betyder (Stegt i eget fedt) og kræver lang tilberedningstid ved svag varme