Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Confit af forårsløg

Confit af forårsløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Forårsløg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
24 fineforårsløg
3 dl.lammebouillon
0.5 dl.tør hvidvin
0.5 porre
0.5 gulerod
10 cherrytomater
50 g.smør
300 g.frisk spinatpasta
1 hånd fuld basilikum
 lidtsmør
 


Opskrift:

Skold og flå tomaterne, befri dem for kerner og hak dem fint.

Til confitén sauteres de grofthakkede forårsløg og grønsager, de må ikke tage farve. Hvidvinen og 1/2 dl lammefond/bouillon tilsættes, det koger ind til det næsten glaserer sammen med løgene.

Løgene tages forsigtigt op, resten af lammefonden tilsættes, det koger op og de hakkede tomater piskes i. Lad det koge småt til det jævner - pisk derefter det kolde smør i.

Kog pastaen efter anvisningen. Hæld vandet fra og rør smør og finthakket basilikum i.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9516 gange,
og udskrevet 92 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Henrik  -  2012-10-12 16:33:57
24 forårsløg det lyder godt nok meget/dyrt


  -  2009-01-13 20:30:50
Forstår ikke retten.. confit betyder (Stegt i eget fedt) og kræver lang tilberedningstid ved svag varme