Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kærnemælksvælling

Kærnemælksvælling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Vælling

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
1.5 l.kærnemælk
1.5 stk.kanel
 citronskal
 sukker
1 dl.gryn (ris- byg- manna- eller boghvedegryn)
 
Opskrift:
Kærnemælken varmes op med et stykke kanel og citronskal og der røres jævnligt til den koger. Derefter kommes gryn i, enten ris-, byg- eller boghvedegryn. Koges nu i 1 – 1½ time og smages til med sukker. Hertil serveres flødeskum.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 32235 gange,
og udskrevet 357 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2009-01-26 13:16:57
Mon ikke det er kærnemælkssuppe der er rosiner og æg i????

Jørgen  -  2008-12-29 16:50:43
Rikke har fuldstændig ret der er rosiner i og min kone mener den bages op ????

Rikke  -  2007-11-18 15:22:13
Det er heller ikke kærnemælksvælling. Der er der rosiner og æg i.