Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vaniljecreme - Vanillecreme

Vaniljecreme - Vanillecreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Kage tilbehørRet : Kage tilbehør - Creme - Kagecreme

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk

Ukendt oprindelseslandTilberedningstid : 20 minutter

Indsendt :

Vaniljecreme - Vanillecreme, billede 4 Vaniljecreme - Vanillecreme, billede 1 Vaniljecreme - Vanillecreme, billede 2 Vaniljecreme - Vanillecreme, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
30 gram Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Æggeblomme, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
1 vanillestang Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
5 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
   


Opskrift:

Sukker, maizena og vanillekorn blandes og piskes godt med 1 dl af mælken. Til sidst tilsættes æggeblommen.

De resterende 4 dl sødmælk koges op i en gryde med den tomme vanillestang.

Så snart mælken koger, tilsættes de øvrige ingredienser. Koges op i 5 sekunder og hældes straks i en kold beholder. Afkøles helt. Cremen skal anvendes samme eller næste dag.




Beskrivelse:
Kogt kagecreme, lagkagecreme, vanillecreme, vaniljecreme ja kært barn har mange navne. Ang. tykkelsen på cremen, så er det nok noget man lige skal prøve nogle gange, det er tid og varme som er afgørende faktor :)



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (34 stemmer)

Opskriften er vist 168844 gange,
og udskrevet 1521 gange.


Energi:
KJ total 2949 (702 kcal)
KJ pr. Portion 2949 (702 kcal)
Vægt ialt 610 gram
Vægt pr. Portion 610 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 483 KJ (115 kcal)
Protein 3.5 gram
Fedt 4.0 gram
Kulhydrat 16.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu