Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grønne agurker med løg og dild

Grønne agurker med løg og dild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Bagekartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 kg.grønne agurker
500 g.skalotteløg
2 dildskærme
 
 Saltlage:
31/2 litervand
450 g.salt
2 dl.eddike
2 tsk.Atamonpulver eller 4 tsk. flydende Atamon
 
 Syltelage:
21/2 litereddike
2 kg.sukker
1 brevMelatin syltekrydderier
21/2 tsk.Atamonpulver eller 5 tsk. flydende Atamon
 


Opskrift:

Saltlagen koges, tilsættes eddike og Atamon og afkøles.

Agurkerne børstes rene og snittes i begge ender. Løgene koges 3 min. i vand, afdryppes og pilles. Den kolde saltlage hældes over agurker og løg, der holdes nede med et let pres. Krukken dækkes til og stilles koldt ca. 2 dage. Saltlagen kasseres.

Eddiken koges. Sukkeret drysses i. Når lagen igen koger, hældes agurker, løg, dild og krydderier i. Det hele varmes op, til lagen perler i kanten. Gryden fjernes fra varmen. Atamon røres i. Alt fyldes i en Atamonskyllet krukke, der dækkes med et klæde og bindes til dagen efter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12063 gange,
og udskrevet 138 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu