Atamonpulver eller 5 tsk. flydende Atamon21/2 tsk. Atamonpulver eller 5 tsk. flydende Atamon
Opskrift:
Saltlagen koges, tilsættes eddike og Atamon og afkøles.
Agurkerne børstes rene og snittes i begge ender. Løgene koges 3 min. i vand, afdryppes og pilles. Den kolde saltlage hældes over agurker og løg, der holdes nede med et let pres. Krukken dækkes til og stilles koldt ca. 2 dage. Saltlagen kasseres.
Eddiken koges. Sukkeret drysses i. Når lagen igen koger, hældes agurker, løg, dild og krydderier i. Det hele varmes op, til lagen perler i kanten. Gryden fjernes fra varmen. Atamon røres i. Alt fyldes i en Atamonskyllet krukke, der dækkes med et klæde og bindes til dagen efter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 12785 gange, og udskrevet 162 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider