Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Spædlam med spinatpasta

Spædlam med spinatpasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Spædlam

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 lammekølle af spædlam (ikke over 1 kg)
25 g.smør
 salt
 peber
 
 Confit af forårsløg:
24 fineforårsløg
3 dl.lammebouillon
0.5 dl.tør hvidvin
0.5 porre
0.5 gulerod
10 cherrytomater
50 g.smør
300 g.frisk spinatpasta
1 hånd fuld basilikum
 lidtsmør
 


Opskrift:

Krydr lammekøllen med salt og peber, pensl den med smør og steges således: 15 minutter ved 300 o, derefter hviler køllen 10 - 15 minutter.

Så steges køllen videre 15 - 20 minutter ved 200 o. Lammekøllen skal endelig hvile 10 minutter inden den skæres ud.

Til confitén sauteres de grofthakkede forårsløg og grønsager, de må ikke tage farve. Hvidvinen og 1/2 dl lammefond/bouillon tilsættes, det koger ind til det næsten glaserer sammen med løgene.

Løgene tages forsigtigt op, resten af lammefonden tilsættes, det koger op og de hakkede tomater piskes i. Lad det koge småt til det jævner - pisk derefter det kolde smør i.

Kog pastaen efter anvisningen. Hæld vandet fra og rør smør og finthakket basilikum i.

Lammekøllen skæres i fine skiver og anrettes smukt på et varmt fad med urtenudler og cofiten.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6060 gange,
og udskrevet 84 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu