Atamonpulver eller 2 tsk. flydende Atamon1 tsk. Atamonpulver eller 2 tsk. flydende Atamon
Opskrift:
Abrikoserne skylles og klippes i strimler eller males gennem kødmaskinen. Blomst og stilk klippes af hybenfrugterne, der kommes i det kogende vand og koges under låg 15 min. Frugterne sies fra og kan presses gennem dørslaget, så hybenkødet går igennem, men kernerne holdes tilbage. Abrikoserne dækkes med hybensaft og puré og udblødes her i 3-12 timer. Frugten koges mør 10-20 min. sukkeret drysses i og koges med 5-10 min. Vanila og Atamon tilsættes. Marmeladen fyldes i varme, Atamonskyllede glas, der lukkes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.9
(4 stemmer)
Opskriften er vist 18567 gange, og udskrevet 524 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider