Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Abrikos-hybenmarmelade

Abrikos-hybenmarmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Frugt - Abrikos

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.tørrede abrikoser
1 kg.hybenfrugter
1 literkogende vand
500 g.sukker
1 tsk.Vanila
1 tsk.Atamonpulver eller 2 tsk. flydende Atamon
 


Opskrift:

Abrikoserne skylles og klippes i strimler eller males gennem kødmaskinen. Blomst og stilk klippes af hybenfrugterne, der kommes i det kogende vand og koges under låg 15 min. Frugterne sies fra og kan presses gennem dørslaget, så hybenkødet går igennem, men kernerne holdes tilbage. Abrikoserne dækkes med hybensaft og puré og udblødes her i 3-12 timer. Frugten koges mør 10-20 min. sukkeret drysses i og koges med 5-10 min. Vanila og Atamon tilsættes. Marmeladen fyldes i varme, Atamonskyllede glas, der lukkes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 17163 gange,
og udskrevet 486 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu