Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Abrikos-hybenmarmelade

Abrikos-hybenmarmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Frugt - Abrikos

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.tørrede abrikoser
1 kg.hybenfrugter
1 literkogende vand
500 g.sukker
1 tsk.Vanila
1 tsk.Atamonpulver eller 2 tsk. flydende Atamon
 
Opskrift:
Abrikoserne skylles og klippes i strimler eller males gennem kødmaskinen. Blomst og stilk klippes af hybenfrugterne, der kommes i det kogende vand og koges under låg 15 min. Frugterne sies fra og kan presses gennem dørslaget, så hybenkødet går igennem, men kernerne holdes tilbage. Abrikoserne dækkes med hybensaft og puré og udblødes her i 3-12 timer. Frugten koges mør 10-20 min. sukkeret drysses i og koges med 5-10 min. Vanila og Atamon tilsættes. Marmeladen fyldes i varme, Atamonskyllede glas, der lukkes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 18291 gange,
og udskrevet 515 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu