Abrikos-hybenmarmelade

Abrikos-hybenmarmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Frugt - Abrikos

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.tørrede abrikoser
1 kg.hybenfrugter
1 literkogende vand
500 g.sukker
1 tsk.vaniljesukker
2 tsk.flydende Atamon
 
Opskrift:
Abrikoserne skylles og klippes i strimler eller køres gennem kødmaskinen.

Blomst og stilk klippes af hybenfrugterne, der kommes i det kogende vand og koges under låg 15 min. Frugterne sies fra og kan presses gennem dørslaget, så hybenkødet går igennem, men kernerne holdes tilbage.

Abrikoserne dækkes med hybensaft og puré og udblødes her i 3-12 timer.

Frugten koges mør 10-20 min. sukkeret drysses i og koges med 5-10 min. vaniljesukker og Atamon tilsættes.

Marmeladen fyldes i varme, Atamonskyllede glas, der lukkes.





karakterer:
Opskriften er vist 21271 gange,
og udskrevet 550 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu