Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hybengrød

Hybengrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Frugtgrød

Hovedingrediens : Bær - Hyben

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.friske hyben
1 1/2 litervand
3 spsk.citronsaft
125 g.sukker
6 spsk.Ideal jævning A
 


Opskrift:

Blomst og stilk klippes af friske hyben, der skylles og koges i vandet under låg ca. 15 min. Saften sies fra og måles. Der skal blive 1 liter. Er der mindre spædes med vand, er der mere bruges 1 spsk. Ideal jævning ekstra. Saften blandes med citronsaft og sødes. Den bringes i kog og jævnes med udrørt Ideal jævning. Koges 1 min., hældes op og afkøles.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 16924 gange,
og udskrevet 183 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

gg  -  2011-06-23 21:31:56
jeg forstår ikke hvad du mener med stilk og blomst.Hvad skal koges