Ovnstegte kartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : |
|
|
Kartoflerne skrælles og skæres i skiver på 1 cm tykkelse.
Lægges på en stegeplade med bagepapir.
Dryppes med olie, salt, peber og krydderier.
Bages i ovn ved 180 grader C, i ca. 40-45 min. (kan varmes op mens kødet trækker). Persillerødder, gulerødder og rødbeder renses og skæres i bjælker på 1 x 1 x 5 cm. Derefter ristes de i smør på en pande (rødbeder for sig, så de andre grønsager ikke tager farve). |
|
Opskriften er vist 60169 gange,
og udskrevet 531 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Bibelot - 2008-08-06 11:50:50 God opskift på variation af kartofler. Fremragende smag. Som krydderi kan med fordel anvendes et af de mange sammensatte kød og grill krydderi produkter. Det giver rigtig god smag på kartofler. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne