rosmarin, tørret eller frisk rosmarin, tørret eller frisk
timian, tørret eller frisk timian, tørret eller frisk
50
g.
smør50 g. smør
Opskrift:
Kartoflerne skrælles og skæres i skiver på 1 cm tykkelse.
Lægges på en stegeplade med bagepapir.
Dryppes med olie, salt, peber og krydderier.
Bages i ovn ved 180 grader C, i ca. 40-45 min. (kan varmes op mens kødet trækker).
Persillerødder, gulerødder og rødbeder renses og skæres i bjælker på 1 x 1 x 5 cm.
Derefter ristes de i smør på en pande (rødbeder for sig, så de andre grønsager ikke tager farve).
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(11 stemmer)
Opskriften er vist 57068 gange, og udskrevet 505 gange.
Kommentarer
Bibelot - 2008-08-06 11:50:50 God opskift på variation af kartofler. Fremragende smag. Som krydderi kan med fordel anvendes et af de mange sammensatte kød og grill krydderi produkter. Det giver rigtig god smag på kartofler.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider