Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Krydderbrød (mikroovn)

Krydderbrød (mikroovn), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Brød uden gær

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
200 g.mel, sigtet
100 g.sukker
1 tsk.anisfrø, knust
1 tsk.kanel
50 g.smør
2 dl.mælk
100 g.honning
1 tsk.bagepulver
 


Opskrift:

Kageformen fores med smurt pergamentpapir.

Mel, sukker, anisfrø, kanel og bagepulver kommes i en stor skål.

Smørret smeltes i 45 sekunder 100%.

Mælken varmes 1 minut ved 100%, og honning og det smeltede smør tilsættes.

Hæld den flydende blanding i melet og bland hurtigt. Hæld dejen i kageformen.

Bages 6 minutter ved 100%.

Lad brødet hvile 5 minutter, før det vendes ud af formen.

Tips:

Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100%




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 14375 gange,
og udskrevet 171 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu