Daddel-nødekage (mikroovn)

Daddel-nødekage (mikroovn), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Dadler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
150 g.smør
3 mellemstoreæg
1 tsk.vanille
100 g.mel, sigtet
1 tsk.bagepulver
12 dadler, hakkede
25 g.mandler, hakkede
40 g.valnødder, hakkede
1 spsk.honning
 
Opskrift:
En kageform fores med pergamentpapir.

Smørret kommes i en glasskål og smeltes i ovnen 45 sekunder ved 100%.

Pisk æg og sukker sammen i en stor skål, tilsæt det smeltede smør, vanillesukker, mel, bagepulver, dadler og valnødder.

Bland alt godt sammen og hæld dejen i formen. Sæt kagen i ovnen i 6 minutter ved 100%. Drej formen 1 gang under bagningen.

Lad kagen hvile 5 minutter og vend den ud på et fad.

Når kagen er kold, smeltes honningen i 45 sekunder ved 100% og hældes over kagen.

Tips:

Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100%





karakterer:
Opskriften er vist 15134 gange,
og udskrevet 280 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-01-27 13:21:22
Der mangler sukker under ingredienser..?

  -   2009-11-20 21:47:18
Mikrobølgeovne og kageforme af metal går ikke godt i spænd.

  -   2005-01-01 01:01:01
hvor meget melis skal der bruges

  -   2005-01-01 01:01:01
du har vist glemt at angive sukkermængden!