Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Flydende Ø (mikroovn)

Flydende Ø (mikroovn), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
¼ littermælk
1 tsk.vanillesukker
3 æg
50 g.sukker
50 g.rosa praliner
 
 sauce:
100 g.sukker
2 spsk.vand
4 dråbercitronsaft
 


Opskrift:

Varm mælk og vanillesukker i 2½ minut ved 100%.

Slå æggene ud og skil hviderne og blommer. Pisk blommerne med sukkeret. Til de er hvide. Hæld derefter den varme mælk i, mendens de pisker hele tiden.

Sæt det i ovnen i 1 minut ved 100%, pisk og sæt det tilbage i endnu 1 minut ved 100%. Hæld straks i et serveringsfad. Hvis cremen klumper, kan den blendes i en food-processor

Pralinerne knuses til pulver.

Lav en sauce af sukker, vand og citronsaft, der blendes i et måleglas og sættes i ovnen i 2 minutter ved 100%.

Smør en soufleform og kom de piskede hvider heri Sæt formen i køleskabet.

Tag ”øen” ud af formen. For at undgå, at den knækker, kan man først lade den glide over på en tallerken og derfra ned i cremen.

Server kold, pyntet med praliner.

Tips:

Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100%




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11068 gange,
og udskrevet 102 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2012-02-07 15:52:09
oprindelseslandet er frankrig