Chokolademousse (mikroovn) 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Hæld vand i et måleglas og tilsæt sukker og citronsaft.
Sæt det i ovnen i 3 minutter ved 100%. Bræk chokoladen i stykker og læg dem i en glasskål. Læg plastfilm over og smelt chokoladen i ovnen i 2 minutter ved 100%. Pisk med en håndpisker og tilsæt sukkerblandingen. Bland det godt og tilsæt piskefløden. Hæld blandingen i en skål og stil den i køleskabet. Tips: Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100% |
|
Opskriften er vist 19324 gange,
og udskrevet 319 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (37 stemmer) |
|
Kommentarer Maria - 2012-03-14 19:27:39 Der skulle måske stå, hvor lang tid den skal have i køleskabet? :) Men den er lækker ;) Elle - 2011-08-01 13:00:22 Lyder god! Prøver med appelsin-saft istedet for citron-saft.... slikmunden - 2005-01-01 01:01:01 det smager virkeligt godt og jeg synes ikke at der behøver at komme citron i !! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne