Rødspætte i agurk- og koriandersauce (mikroovn)

Rødspætte i agurk- og koriandersauce (mikroovn), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 salatagurk
25 g.smør
1 skalotteløg, i skiver
1 citron, saften heraf
 salt
 peber
 dl.fløde
600 g.rødspættefilet’er
0.5 tsk.koriander
1 spsk.kørvel, frisk hakket
 
Opskrift:
Skræl agurken og skær den på langs i 4 stykker. Fjern kernerne og skær kødet i skiver.

Læg agurkstykkerne og halvdelen af smørret, skalotteløg, halvdelen af citronsaften, salt og peber i et serveringsfad. Læg låg på og sæt det i ovnen i 4 minutter ved 100%.

Blandingen blendes, og fløden tilsættes. Opvarmes 1 minut uden låg ved 100%.

Læg rødspættefiletterne i serveringsfadet og kom resten af smørret ved. Drys koriander over fisken, tilsæt resten af citronsaften og krydderier. Læg låg på og steg fisken 2 minutter på hver side ved 100%.

Vend fisken i agurksaucen og drys hakket kørvel over. Om nødvendigt opvarmes retten 30 sekunder ved 100%.

Tips:

Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100%





karakterer:
Opskriften er vist 8301 gange,
og udskrevet 169 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-02-18 22:06:31
tider stemte på microsekunder. Salatagurk byttet ud med curgette, skalotteløg med forårsløg, undladt fløde, undland korander som der har været trukket lidt for lange veksler på i 2006 og i stedet brugt frisk dild. Kun Rudolf Matris kunne have gjort det bedre.