skært kalvekød, hakket400 g. skært kalvekød, hakket
40
g.
gorgonzola40 g. gorgonzola
salt salt
friskkværnet grov peber friskkværnet grov peber
2
tsk.
majsolie2 tsk. majsolie
Tilbehør: Tilbehør:
12
små
kartofler, 600 g.12 små kartofler, 600 g.
2
tsk.
olie2 tsk. olie
4
porrer4 porrer
tyttebærsyltetøj tyttebærsyltetøj
bredbladet persille bredbladet persille
1.5
tsk.
maizena majsstivelse1.5 tsk. maizena majsstivelse
Opskrift:
Del kød og ost i 4 portioner.
Flad kødet let ud og læg osten på.
Fold og pak kødet om osten og form til firkantede bøffer.
Steg bøfferne 2-3 minutter på hver side.
Tag kødet op, hold det varmt og kog panden af med lidt grøntbouillon.
Skær tætte, dybe snit i kartoflerne, de skal dog hænge sammen i bunden.
Smør med olie og bag kartoflerne møre i ovnen ved 225 grader C. alm. ovn, ca. 20 minutter.
Snit porrerne i lange stykker på skrå, damp dem møre og server til bøfferne med sky, kartofler og tyttebærsyltetøj.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(5 stemmer)
Opskriften er vist 40510 gange, og udskrevet 1487 gange.
Kommentarer
- 2010-09-08 01:14:37 Start med kartoflerne, - de skal have lidt længere tid end 20 min. Derefter kan man lave bøfferne. Salat egner sig godt til
woodman - 2007-05-31 01:14:47 jeg havde ikke noget gorgonzola så det blev med blåskimmelost - glimrende ret
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider