Piroger (Fedtfattig)

Piroger (Fedtfattig), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Piroger

Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet.

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
20 g.gær
 dl.lunkent vand
1 spsk.olivenolie
1 tsk.salt
300 g.hvedemel
100 g.grahamsmel
 
 Fyld:
1 spsk.olivenolie
2 løg, hakkede
2 fedhvidløg, hakkede
400 g.svampe, blandede
200 g.hytteost 2.5 % afdryppes i sigte
50 g.chorizo, i tynde skiver eller andet krydret pølse
 timian
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rør gæren ud i vandet og tilsæt olie og salt. Rør melet i lidt ad gangen. Ælt dejen godt igennem og tilsæt evt. yderligere mel. Lad dejen hæve lunt i ca. ½ time. Rist løg og svampe gyldne i olie. Dryp hytteosten af og bland den i grøntsagerne med strimler af chorizo. Smag til med timian, salt og peber. Del dejen i 8 lige store stykker og rul hvert stykke til en cirkel. Fordel fyldet på den ene halvdel og fold den anden halvdel over. Tryk siderne godt sammen med en gaffel og prik huller i piroggerne. Bag dem gyldne ved 200 grader, 20-30 minutter og server med salater





karakterer:
Opskriften er vist 28875 gange,
og udskrevet 1079 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (42 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-05-17 20:19:13
Har kun brugt dej opskriften og synes den er rigtig god. Piroger holder sig vel generelt ikke sååå længe. Kan varmes i mikroovn dagen efter uden at blive kedelig.

  -   2005-01-01 01:01:01
utrolige tørre

  -   2005-01-01 01:01:01
blev en tør omgang