Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Byens bedste muslinger (Fedtfattig)

Byens bedste muslinger (Fedtfattig), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Muslinger - Diverse muslinger

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 spsk.olivenolie
3 fedhvidløg, knust
1-2 chili udkernede og hakkede
2 skalotteløg, hakkede
2-3 snittede porre
 salt
 friskkværnet peber
1 kg.rensede muslinger
3 dl.hvidvin eller fiskebouillon
 lidt friske krydderurtekviste f.eks. timian, rosmarin bredbladet persille
 
 Crostini:
1 baguette i tynde skrå skiver
1 spsk.olivenolie
 hvidløg, overskåret
 
Opskrift:
Sauter hvidløg, chili, skalotteløg og porer under omrøring til løg og porrer er møre. Tilsæt salt og peber. Vip grøntsagerne ud af panden og tør den af. Kom muslinger og vin i panden med lidt krydderurter og damp muslingerne under låg 4-5 minutter. Kasser muslinger, som ikke har åbnet sig, de er dårlige. Sigt lagen og hæld den igen ved muslingerne, der blandes med grøntsagerne og serveres i varme, dybe tallerkner med crostini. Rist brødskiverne gyldne, smør dem med olie og gnid dem med et hvidløg der er skåret igennem.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (21 stemmer)

Opskriften er vist 23026 gange,
og udskrevet 840 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

asdf1957  -  2012-03-06 16:04:01
Man skal tjekke 2 gange....Først bankes de mod kanten på vasken, og skal lukke sig helt i, ellers ud med dem,kog så resten,og smid dem ud der ikke åbner sig,så er du helt sikker Vil også gerne tilføje at hvis muslingerne ikke skal lide , skal man sørge for, at den lage muslingerne skal tilberedes i, skal være kogende, så de dør hurtigst muligt

Shanna  -  2011-09-20 13:56:19
Undskyld, men er det ikke de muslinger, som ikke lukker sig, når ham hamrer dem ned i bordet, der skal sorteres fra? Dem der er åbne, lige meget hvad du gør ved dem, de er jo døde, og det kan man blive alvorligt syg af at spise.