Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fiskebøf med rodfrugter (Fedtfattig)

Fiskebøf med rodfrugter (Fedtfattig), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.torskefilet
1-2 spsk.pure af soltøret tomat
1 stortæg
1 dl.rasp
½ dl.fløde 13%
 havsalt
 friskkværnet peber
 evt. lidt chillipeber
1 spsk.olie til pensling
 
 Tilbehør:
 Lime
 Purløg
 
 Mos:
400 g.bagekartofler
400 g.gulerødder, pastinak eller selleri
1-1½ dl.varm minimælk
1 spsk.smør
 salt
 friskkværnet peber
 


Opskrift:

Fiskebøffen:
Blend fisken med de øvrige ingredienser i en food-processor. Del og form farsen til 8 bøffer. Læg dem på en plade med bagepapir, smør dem med olie og bag dem ved 200 grader i ca 15 minutter. Vend og smør fiskebøfferne og bag yderligere 15 minutter efter tykkelse.

Grov rodfrugtmos:
Skræl og skær alle rodfrugter i mindre stykker og kog dem mører. Afdryp og hæld tilbage i gryden. Mos dem groft og pisk med mælk til en mos af passende konsistens. Smag til med smør, salt og peber.

Server med lime og purløg.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (9 stemmer)

Opskriften er vist 21338 gange,
og udskrevet 930 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2008-05-02 20:30:53
I stedet for torsk kan du bruge anden hvid fast fisk, det kan f.eks. være sej, men du kan jo også bruge frosne fisk.


Camilla  -  2008-04-23 13:11:16
Der står torsk i opskriften - kan man evt. bruge en anden fisk, da det ikke er sæson for torsk lige pt?