pure af soltøret tomat1-2 spsk. pure af soltøret tomat
1
stort
æg1 stort æg
1
dl.
rasp1 dl. rasp
½
dl.
fløde 13%½ dl. fløde 13%
havsalt havsalt
friskkværnet peber friskkværnet peber
evt. lidt chillipeber evt. lidt chillipeber
1
spsk.
olie til pensling1 spsk. olie til pensling
Tilbehør: Tilbehør:
Lime Lime
Purløg Purløg
Mos: Mos:
400
g.
bagekartofler400 g. bagekartofler
400
g.
gulerødder, pastinak eller selleri400 g. gulerødder, pastinak eller selleri
1-1½
dl.
varm minimælk1-1½ dl. varm minimælk
1
spsk.
smør1 spsk. smør
salt salt
friskkværnet peber friskkværnet peber
Opskrift:
Fiskebøffen:
Blend fisken med de øvrige ingredienser i en food-processor.
Del og form farsen til 8 bøffer.
Læg dem på en plade med bagepapir, smør dem med olie og bag dem ved 200 grader i ca 15 minutter.
Vend og smør fiskebøfferne og bag yderligere 15 minutter efter tykkelse.
Grov rodfrugtmos:
Skræl og skær alle rodfrugter i mindre stykker og kog dem mører.
Afdryp og hæld tilbage i gryden.
Mos dem groft og pisk med mælk til en mos af passende konsistens.
Smag til med smør, salt og peber.
Server med lime og purløg.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.7
(9 stemmer)
Opskriften er vist 21841 gange, og udskrevet 964 gange.
Kommentarer
Per - 2008-05-02 20:30:53 I stedet for torsk kan du bruge anden hvid fast fisk, det kan f.eks. være sej, men du kan jo også bruge frosne fisk.
Camilla - 2008-04-23 13:11:16 Der står torsk i opskriften - kan man evt. bruge en anden fisk, da det ikke er sæson for torsk lige pt?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider