frisk eller tørret pardelle375 g. frisk eller tørret pardelle
300
g.
cherrytomater300 g. cherrytomater
1
spsk.
olivenolie1 spsk. olivenolie
1
stort
løg, hakket1 stort løg, hakket
2
fed
hvidløg, knuste2 fed hvidløg, knuste
lidt rørsukker lidt rørsukker
lidt oregano, frisk eller tørret lidt oregano, frisk eller tørret
½
dl.
grøntsagsbouillon½ dl. grøntsagsbouillon
1
dåse
artiskokhjerter, i halve velafdryppede1 dåse artiskokhjerter, i halve velafdryppede
1
dåse
tun, i vand velafdryppet1 dåse tun, i vand velafdryppet
1
dl.
kapers, store velafdryppede1 dl. kapers, store velafdryppede
35
g.
sorte oliven, små35 g. sorte oliven, små
salt salt
friskkværnet peber friskkværnet peber
Opskrift:
Skær tomaterne i halve og rist dem hurtigt i olivenolie med løg og hvidløg.
Drys sukker på, drys med oregano, slat og friskkværnet peber og tilsæt bouillon samt artiskokhjerter.
Varm saucen igennem og smag den godt til med krydderier.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Dryp den af og bland med saucen samt tunfisk plukket i mindre stykker.
Server i varme tallerkner med store kapers og små oliven samt frisk oregano.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 12317 gange, og udskrevet 178 gange.
Kommentarer
- 2013-08-04 15:44:31 hvad er pardelle?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider