Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pardelle med artiskok (Fedtfattig)

Pardelle med artiskok (Fedtfattig), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Pasta - Papardelle

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
375 g.frisk eller tørret pardelle
300 g.cherrytomater
1 spsk.olivenolie
1 stortløg, hakket
2 fedhvidløg, knuste
 lidt rørsukker
 lidt oregano, frisk eller tørret
½ dl.grøntsagsbouillon
1 dåseartiskokhjerter, i halve velafdryppede
1 dåsetun, i vand velafdryppet
1 dl.kapers, store velafdryppede
35 g.sorte oliven, små
 salt
 friskkværnet peber
 


Opskrift:

Skær tomaterne i halve og rist dem hurtigt i olivenolie med løg og hvidløg. Drys sukker på, drys med oregano, slat og friskkværnet peber og tilsæt bouillon samt artiskokhjerter. Varm saucen igennem og smag den godt til med krydderier.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Dryp den af og bland med saucen samt tunfisk plukket i mindre stykker.

Server i varme tallerkner med store kapers og små oliven samt frisk oregano.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11548 gange,
og udskrevet 142 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2013-08-04 15:44:31
hvad er pardelle?