Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ungarsk gullasch-suppe (Fedtfattig)

Ungarsk gullasch-suppe (Fedtfattig), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Ungarn

UngarnIndsendt :


Ungarsk gullasch-suppe (Fedtfattig), billede 4 Ungarsk gullasch-suppe (Fedtfattig), billede 1 Ungarsk gullasch-suppe (Fedtfattig), billede 2 Ungarsk gullasch-suppe (Fedtfattig), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.skært oksekød i små tern
2 tsk.olie
1 løg, hakket
1 spsk.paprika
½ tsk.kommen
300 g.skrællede kartofler
1 ds.tomater, hakkede
¾ l.bouillon
 
2 peberfrugter
 
 persille
200 g.brød
 


Opskrift:

Kød og løg svitses og krydres med paprika samt kommen. Kartofler i tern, tomat og bouillon tilsættes og suppen koges i 15 minutter.

Kom peberfrugt i tern ved og kog endnu ca. 10 minutter.

Server suppen rygende varm med et drys persille og groft brød.

Tips:

Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (25 stemmer)

Opskriften er vist 87029 gange,
og udskrevet 3491 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Pia  -  2012-08-27 13:13:01
Jeg har lavet den mange gange og synes, at den er super god, rigtig sund og mætter fint. Jeg kommer dog ikke kommen i (det kan jeg ikke li' :-)), men til gengæld mere paprika, evt. lidt hvidløg og så jævner jeg den lidt, så den bliver lidt tykkere. Hvis man har lyst, kan man også komme nudler i, for det passer rigtig godt til.


Laszlo  -  2010-10-19 17:04:34
Hej Alle! Smag forskellen! Jeg handler faktisk med ægte ungarske krydderi produkter som: Erös Pista 200 g.- meget stærk, Edes Anna 200 g.-mild, Piros Arany 70 g. stærk/mild, Gullasch krem 70g. stærk/mild, Delikatessepaprika pulver 50g. stærk/mild og hvidløgs krem. Se: http://www.ungarskevine.dk m.v.h. Laszlo


conny  -  2010-05-05 00:23:03
prøv og lave store boller (så stor som en tallerken, som udhules derefter, i bollerne skal være diverse krydderier som man kan li, og derefter tørres`i ovnen, (toppen skal skæres af, og brug den som en "skål" til servering. PUT LIDT TABASCO, MASSER AF HVIDLØG OG ANDRE KRYDDERIER I, BL.A. MASSER AF PAPRIKA, CA. NÆSTEN EN SPISESKE,OG DU VIL FØLE HIMLEN SYNGE - OGSÅ PÅ DEN SPECIELLE ANRETNING MED, AT SUPPEN SERVERES I DE STORE hæve BOLLER (LAVES OG HÆVES). DEREFTER SKÆRES TOPPEN AF, OG INDMADDEN PILLES UD OG SÆTTES I OVNEN IGEN INDTIL DE STORE BOLLER ER "TØRRET" SMAGER FANTASTISK GODT. OGSÅ MED ET STÆNK AF TABASCO. sÅ KOMMER DU TIL AT SVEDE LIDT, MEN DET ER OGSÅ MENINGEN. Har fået det i Munchen et par gange, og været vellykket hver gang.


Henriette  -  2009-01-22 18:58:10
Nice !! Smager fandme godt for at sige det mildt !!! MEd mere parika, tomat og en anelse chili samt hvidløg......MUMS !!!!


else  -  2007-06-15 19:44:47
den er god med pølse i


Torben  -  2006-12-28 09:15:45
Dejlig mættende og kraftig smag , jeg kommer også en del gullerøder i


marianne  -  0000-00-00 00:00:00
jeg synes den er hammer god men lidt stærk


Elsebeth  -  0000-00-00 00:00:00
tilsaet lidt sambal orleck saa er den super og giver varmen


Mona  -  0000-00-00 00:00:00
Det smager rigtigt godt, men jeg vil komme mere paprika i næste gang.