artiskokker, friske eller 4 artiskokhjerter2 små artiskokker, friske eller 4 artiskokhjerter
citronsaft citronsaft
1
bdt.
rucola1 bdt. rucola
3
tomater3 tomater
140
g.
bresaola140 g. bresaola
Opskrift:
Lun og flæk ciabattabrødet, dryp med god olivenolie og drys med basilikumblade.
Fjern de yderste blade på artiskokken ved at skære rundt langs bunden.
Skær toppen af og fjern skægget i midten.
Gnid med citron, skær bunden i tynde skiver og dryp med ekstra citron.
Læg brødet sammen med rucola, tomatskiver, bresoala og artiskok.
Skær det i 4 lige store stykker og nyd sandwichen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 16172 gange, og udskrevet 275 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider