tynde skiver roastbeef160 g. tynde skiver roastbeef
4
håndfulde plukket salat4 håndfulde plukket salat
1
spsk.
peberrod, friskreven 1 spsk. peberrod, friskreven
150
g.
hel piccalily (pikles i dressing)150 g. hel piccalily (pikles i dressing)
200
g.
groft rugbrød200 g. groft rugbrød
Opskrift:
Et stykke roastbeef eller bøf fra aftensmaden skæres i tynde skiver og anrettes på en salatbund.
Drys med friskreven peberrod efter smag og server hel piccalily samt en god skive groft rugbrød til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.4
(33 stemmer)
Opskriften er vist 31174 gange, og udskrevet 304 gange.
Kommentarer
gæst - 0000-00-00 00:00:00 jeg skulle finde kogetid... kende i også den?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider