Marokkanske lammeboller

Marokkanske lammeboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Marokko

MarokkoIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Fars:
500 g.fårefars
1 løg
1.5 spsk.hakket persille
1 tsk.tørret merian eller 1 spsk. frisk
1 tsk.paprika
0.25 tsk.stødt ingefær
0.5 tsk.koriander
0.5 tsk.salt
25 g.margarine
 
 Sauce:
400 g.flåede tomater
1 hakket løg
1 fedpresset hvidløg
0.5 tsk.salt
 groftkværnet peber
 
Opskrift:
Løget hakkes fint. Alle ingredienserne til farsen røres sammen og formes til små boller på størrelse med en valnød.

Kødbollerne steges på en stor pande i margarine. Stegetid 5-6 min.

Sauce:
Tomaterne moses med en gaffel og kommes i en gryde sammen med løg og hvidløg. Småkoger under låg ca. 1/2 time og smages til med salt og peber.

Kødbollerne lægges i saucen og varmes igennem.

Serveres med Løse ris eller pasta.





karakterer:
Opskriften er vist 16538 gange,
og udskrevet 422 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (27 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu