| |
|
Marokkanske lammeboller
Marokkanske lammeboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
| | Fars: Fars: | 500 | g. | fårefars500 g. fårefars | 1 | | løg1 løg | 1.5 | spsk. | hakket persille1.5 spsk. hakket persille | 1 | tsk. | tørret merian eller 1 spsk. frisk1 tsk. tørret merian eller 1 spsk. frisk | 1 | tsk. | paprika1 tsk. paprika | 0.25 | tsk. | stødt ingefær0.25 tsk. stødt ingefær | 0.5 | tsk. | koriander0.5 tsk. koriander | 0.5 | tsk. | salt0.5 tsk. salt | 25 | g. | margarine25 g. margarine | | | | | | Sauce: Sauce: | 400 | g. | flåede tomater400 g. flåede tomater | 1 | | hakket løg1 hakket løg | 1 | fed | presset hvidløg1 fed presset hvidløg | 0.5 | tsk. | salt0.5 tsk. salt | | | groftkværnet peber groftkværnet peber | | | |
| |
Løget hakkes fint.
Alle ingredienserne til farsen røres sammen og formes til små boller på størrelse med en valnød.
Kødbollerne steges på en stor pande i margarine.
Stegetid 5-6 min.
Sauce:
Tomaterne moses med en gaffel og kommes i en gryde sammen med løg og hvidløg.
Småkoger under låg ca. 1/2 time og smages til med salt og peber.
Kødbollerne lægges i saucen og varmes igennem.
Serveres med Løse ris eller pasta.
|
|
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 14366 gange, og udskrevet 390 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|