Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mexicansk varm chokolade

Mexicansk varm chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Varme DrikkeRet : Varme Drikke - Chokolade

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :



Ingredienser:
1 kanelstang
1 litermælk
2 helenelliker (eller en knivspids stødt)
125 grammørk bitter chokolade
2-3 dråbermandelessens
 
Opskrift:
Mælken varmes langsomt op til at den næsten koger, sammen med kanelstangen og nellikerne i en tykbundet gryde. Så hakkes chokoladen og rører i mælken indtil den er smeltet helt.

Mælken sies og hældes i en blender, hvor det blendes sammen med mandelsessensen på høj hastighed i et halvt minut. Alternativt kan det piskes med en elektrisk håndpisker indtil det skummer. Drikken hældes i et krus og serveres.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (20 stemmer)

Opskriften er vist 15340 gange,
og udskrevet 314 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

emil  -  0000-00-00 00:00:00
varm chokolade er ubeskriveliget!

ben  -  0000-00-00 00:00:00
total god chokolade smag det er den beste!

freja  -  0000-00-00 00:00:00
kano god