Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mexicansk varm chokolade

Mexicansk varm chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Varme DrikkeRet : Varme Drikke - Chokolade

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :





Ingredienser:
1 kanelstang
1 litermælk
2 helenelliker (eller en knivspids stødt)
125 grammørk bitter chokolade
2-3 dråbermandelessens
 


Opskrift:

Mælken varmes langsomt op til at den næsten koger, sammen med kanelstangen og nellikerne i en tykbundet gryde. Så hakkes chokoladen og rører i mælken indtil den er smeltet helt.

Mælken sies og hældes i en blender, hvor det blendes sammen med mandelsessensen på høj hastighed i et halvt minut. Alternativt kan det piskes med en elektrisk håndpisker indtil det skummer. Drikken hældes i et krus og serveres.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (20 stemmer)

Opskriften er vist 14443 gange,
og udskrevet 285 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

emil  -  0000-00-00 00:00:00
varm chokolade er ubeskriveliget!


ben  -  0000-00-00 00:00:00
total god chokolade smag det er den beste!


freja  -  0000-00-00 00:00:00
kano god