Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rugmelsstegt skalle i eddike

Rugmelsstegt skalle i eddike, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Skalle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 friskfangede skaller, helst små som sild
 
 Marinade:
1 mellemstortløg
2 laurbærblade
10 sennepskorn
10 helepeberkorn
4 nelliker
4 enebær
4 dl.kryddereddike
 dl.vand
 dl.sukker
 
 rugmel og smør til stegning
 
 Yderligere:
4 bagekartofler
1 lilleporre
2 gulerødder
1 bdt.dild
 salt
 peber
1 dl.god olivenolie
 saften af ½ citron
 
 Pynt:
 friske krydderurter, f.eks. basilikum
 løgringe
 salat
 


Opskrift:

Marinade:
Bland alle ingredienserne til marinaden sammen og giv dette et opkog. Stil det tilside.

Skallerne renses og befries for skæl og hoved. Vendes i rugmel og steges på pande i smør. Krydres med salt og peber. Lægges i marinaden og stilles koldt. Lad dem trække natten over, jo længere, jo bedre, for at mørne de små sideben i fisken.

Yderligere:
Bagekartoflerne vaskes og bages i ovnen ved 200 grader C i ca. 1 time, til de er møre. Afkøles og befries for skal. Skæres i passende stykker. Porre og gulerødder renses. Skæres i passende stykker og gives et opkog i kogende saltet vand. Afkøles. Olivenolie, citronsaft, salt, peber og hakket dild blandes, tilsættes kartoflerne og urterne.

Anretning:
Fisken anrettes på tallerken med kartoffelsalaten, salat, løg og friske urter som pynt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (7 stemmer)

Opskriften er vist 8561 gange,
og udskrevet 116 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2015-04-10 11:10:30
det er jo super skaller er jo faktisk en møj fisk men nem at fange så super


  -  2010-06-24 11:55:15
Den er bare super god elsker to flade og en skalle :-) MUMS!