Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Dampet havørred med basilikum og appelsinolie

Dampet havørred med basilikum og appelsinolie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - HavØrred

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :



Ingredienser:
4 stk.Ørredfilet á 100 gram
2 dl.friskpresset appelsinsaft
1 dl.citronsaft
½ dl.basilikumolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Pak ørredfiletstykkerne enkeltvis i folie og damp dem ca. 10 minutter i ovnen ved 175 grader.

Bland appelsinsaft og citronsaft i en gryde og kog det ind til det halve. Rør basilikumolie i og smag til med salt og peber. Varm forsigtigt og hæld den over ørreden.

Server med grønsager efter egen smag/lyst.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 18487 gange,
og udskrevet 378 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu