Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dampet havørred med basilikum og appelsinolie

Dampet havørred med basilikum og appelsinolie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - HavØrred

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :




Ingredienser:
4 stk.Ørredfilet á 100 gram
2 dl.friskpresset appelsinsaft
1 dl.citronsaft
½ dl.basilikumolie
 salt
 peber
 


Opskrift:

Pak ørredfiletstykkerne enkeltvis i folie og damp dem ca. 10 minutter i ovnen ved 175 grader.

Bland appelsinsaft og citronsaft i en gryde og kog det ind til det halve. Rør basilikumolie i og smag til med salt og peber. Varm forsigtigt og hæld den over ørreden.

Server med grønsager efter egen smag/lyst.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 18036 gange,
og udskrevet 354 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu