Japansk sashimi

Japansk sashimi, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk

Oprindelsesland : Japan

JapanKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
750 g.tun
175 g.kinaradis i strimler
5 forårsløg i strimler
175 g.sukkerærter
8 storerejer med skal
1 spsk.revet peberrod
 citronbåde
1 spsk.frisk revet ingefær
 
Opskrift:
Fjern skind, ben og mørke dele fra fisken. Skær fileterne i skiver på tværs. Anret fiskeskiverne på et fad med gørnsager og rejer. Rør peberroden til en tyk pasta med lidt vand og kom det på fadet med citronbåde og ingefær. Hver person tager peberrod og ingefær og bruger det som dip til fisk og grønsager


karakterer:
Opskriften er vist 19418 gange,
og udskrevet 225 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

altesa  -  2016-04-23 10:03:51
hvor mange mennesker er der så mad ti

Louise Raunstrup  -  0000-00-00 00:00:00
Den er rigtig god,og er ikke til at undvære.