Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Japansk sashimi

Japansk sashimi, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk

Oprindelsesland : Japan

JapanKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
3/4 kg.tun
175 g.kinaradis i strimler
5 forårsløg i strimler
175 g.sukkerærter
8 storerejer med skal
1 spsk.revet peberrod
 citronbåde
1 spsk.frisk revet ingefær
 
Opskrift:
Fjern skind, ben og mørke dele fra fisken. Skær fileterne i skiver på tværs. Anret fiskeskiverne på et fad med gørnsager og rejer. Rør peberroden til en tyk pasta med lidt vand og kom det på fadet med citronbåde og ingefær. Hver person tager peberrod og ingefær og bruger det som dip til fisk og grønsager


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (8 stemmer)

Opskriften er vist 18883 gange,
og udskrevet 217 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

altesa  -  2016-04-23 10:03:51
hvor mange mennesker er der så mad ti

Louise Raunstrup  -  0000-00-00 00:00:00
Den er rigtig god,og er ikke til at undvære.