Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Japansk sashimi

Japansk sashimi, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk

Oprindelsesland : Japan

JapanKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
3/4 kg.tun
175 g.kinaradis i strimler
5 forårsløg i strimler
175 g.sukkerærter
8 storerejer med skal
1 spsk.revet peberrod
 citronbåde
1 spsk.frisk revet ingefær
 


Opskrift:

Fjern skind, ben og mørke dele fra fisken. Skær fileterne i skiver på tværs. Anret fiskeskiverne på et fad med gørnsager og rejer. Rør peberroden til en tyk pasta med lidt vand og kom det på fadet med citronbåde og ingefær. Hver person tager peberrod og ingefær og bruger det som dip til fisk og grønsager




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (8 stemmer)

Opskriften er vist 18149 gange,
og udskrevet 202 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

altesa  -  2016-04-23 10:03:51
hvor mange mennesker er der så mad ti


Louise Raunstrup  -  0000-00-00 00:00:00
Den er rigtig god,og er ikke til at undvære.