Indbagt bakskuld med pickles

Indbagt bakskuld med pickles, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Baskkuld - Tørret fladfisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bakskuld:
2 storebakskuld
 butterdej
 
 Æggecreme:
4 småæg
0.33 bdt.purløg
4 spsk.fløde
 
 Pickles:
50 g.gulerod
50 g.broccoli
50 g.bladselleri
50 g.radiser
0.5 bdt.dild
 
 Dressing:
0.33 dl.honningeddike
0.66 dl.vindruekerneolie
 frisk timian
 salt
 peber(mølle)
 
Opskrift:
Urterne klargøres, skæres i små terninger og marineres i den sammenpisket dressing i ca. 1 time.

Æggecreme:
Æggene piskes sammen med fløden i en gryde og legeres op ved svag varme under konstant piskning, til man har en let og luftig masse. Purløg tilsættes og massen piskes kold.

Butterdejen udrulles (2 mm.) halvdelen af butterdejen formes som underdelen af 4 fisk. Den flåede og fileterede bakskuld anrettes på butterdejen.

Æggecremen fordeles over fiskestykkerne. Resten af butterdejen lægges over æggecremen og formes som overdelen af fiskene. De to halvdele presses godt sammen i siderne. Oversiden af fiskene smøres med sammenpisket æg og fiskene bages i 8-10 minutter i en ovn ved 200 grader C.

Bakskulden anrettes på tallerken med pickles omkring.





karakterer:
Opskriften er vist 12637 gange,
og udskrevet 295 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu