Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tunfrikadeller med peberblanding

Tunfrikadeller med peberblanding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.frisk eller frossen tun
1 æg
2 spsk.kartoffelmel
1 spsk.hvedemel
1/2 tsk.salt
1/4 tsk.peber
1/2 tsk.mild paprika
1 spsk.sojasovs
1 dl.letmælk
1 spsk.olie
 
 Peberblanding:
4 peberfrugter, gerne flere farver
1 stortløg
1 spsk.olivenolie
1/2-1 dl.vand
 salt
 peber
 mild paprika
 evt. chili eller cayennepeber.
 
 Tilbehør:
500 g.brød
 eller som fyld i pitabrød med salat i strimler.
 


Opskrift:

Hak tunfiskekødet gennem en kødhakker eller i en food-processor. Tilsæt herefter æg, mel, salt, peber, paprika og sojasovs. Rør til sidst mælk i, til konsistensen er passende.

Form farsen til små frikadeller, og steg dem i olie på en pande i ca. 10 minutter på hver side.

Skær peberfrugter og løg i skiver, og svits dem i olie i en tykbundet gryde. Tilsæt vand, og damp dem møre under låg i ca. 5 minutter. Smag til med salt, peber, paprika og evt. lidt chili eller cayennepeber.

Servér frikadellerne med lun peberblanding og brød til, eller brug dem som fyld i pitabrød med salat og andre rå grøntsager i.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Tunfrikadeller



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8980 gange,
og udskrevet 151 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu