Dampet sværdfisk med fennikel, tomat og kapers

Dampet sværdfisk med fennikel, tomat og kapers, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Sværdfisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.sværdfiskfilet
 salt
1 fennikel
1 tsk.olie
4 tomater
2 mellemstoresquash
10 storekapers eller 2 spsk. kapers
1 dl.fløde
1 spsk.hvedemel
 
 Tilbehør:
500 g.flutes eller
240 g.ris
 
Opskrift:
Skær fileterne i 8 stykker, og læg dem i et ildfast fad. Drys lidt salt over. Del fennikelen i kvarte (gem lidt grøn top til pynt). Skær herefter stykkerne ud i både, og svits dem i lidt olie på en pande.

Skær squash og tomater i skiver. Læg skiftevis fennikel, squash og tomater taglagt over fisken. Stik kapers (bær) ind imellem. Ryst en jævning af fløde og hvedemel, og hæld den over. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter.

Lun flutes i ovnen ved siden af fisken i de sidste minutter, eller kog risene efter anvisning på pakningen.

Drys fadet med klippet fennikeltop, og servér lune flutes eller ris til.





karakterer:
Opskriften er vist 11812 gange,
og udskrevet 397 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu