kapers eller 2 spsk. kapers10 store kapers eller 2 spsk. kapers
1
dl.
fløde1 dl. fløde
1
spsk.
hvedemel1 spsk. hvedemel
Tilbehør: Tilbehør:
500
g.
flutes eller 500 g. flutes eller
240
g.
ris 240 g. ris
Opskrift:
Skær fileterne i 8 stykker, og læg dem i et ildfast fad. Drys lidt salt over. Del fennikelen i kvarte (gem lidt grøn top til pynt). Skær herefter stykkerne ud i både, og svits dem i lidt olie på en pande.
Skær squash og tomater i skiver.
Læg skiftevis fennikel, squash og tomater taglagt over fisken. Stik kapers (bær) ind imellem. Ryst en jævning af fløde og hvedemel, og hæld den over. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter.
Lun flutes i ovnen ved siden af fisken i de sidste minutter, eller kog risene efter anvisning på pakningen.
Drys fadet med klippet fennikeltop, og servér lune flutes eller ris til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(3 stemmer)
Opskriften er vist 10853 gange, og udskrevet 335 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider