Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dampet sværdfisk med fennikel, tomat og kapers

Dampet sværdfisk med fennikel, tomat og kapers, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Sværdfisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
600 g.sværdfiskfilet
 salt
1 fennikel
1 tsk.olie
4 tomater
2 mellemstoresquash
10 storekapers eller 2 spsk. kapers
1 dl.fløde
1 spsk.hvedemel
 
 Tilbehør:
500 g.flutes eller
240 g..ris
 


Opskrift:

Skær fileterne i 8 stykker, og læg dem i et ildfast fad. Drys lidt salt over. Del fennikelen i kvarte (gem lidt grøn top til pynt). Skær herefter stykkerne ud i både, og svits dem i lidt olie på en pande.

Skær squash og tomater i skiver. Læg skiftevis fennikel, squash og tomater taglagt over fisken. Stik kapers (bær) ind imellem. Ryst en jævning af fløde og hvedemel, og hæld den over. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter.

Lun flutes i ovnen ved siden af fisken i de sidste minutter, eller kog risene efter anvisning på pakningen.

Drys fadet med klippet fennikeltop, og servér lune flutes eller ris til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10249 gange,
og udskrevet 298 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu