Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lynstegt ret med frisk tun

Lynstegt ret med frisk tun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
1 kg.blandede grønsager
1 spsk.olie
 evt. 1-2 fed hvidløg
 salt
 peber
1/2 dl.vand
400 g.frisk tun i strimler
10 g.smør
 


Tilbehør:
Groft brød og ris
Opskrift:

Grønsagerne renses og snittes i tynde strimler eller skiver. Svits grønsagerne i olien. Begynd med løg og hvidløg. Efter et minut tilsættes rodfrugter som fx gulerod eller selleri og derefter de øvrige grønsager. Den samlede stegetid skal kun være få minutter. Tilsæt lidt vand, salt og peber og lad retten dampe yderligere et par minutter. Tunstrimlerne steges nogle få minutter i smør på en stegepande og blandes ved serveringen sammen med grønsagerne. Serveres med løse ris og brød.

Tips:

Grønsager: løg, forårsløg, majroer, peberfrugt, radiser, nye gulerødder, spidskål, sommerhvidkål, frisk spinat, nye bønner, blomkål, broccoli, squash.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 15150 gange,
og udskrevet 149 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu