Lynstegt ret med frisk tun

Lynstegt ret med frisk tun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
1 kg.blandede grønsager
1 spsk.olie
 evt. 1-2 fed hvidløg
 salt
 peber
1/2 dl.vand
400 g.frisk tun i strimler
10 g.smør
 
Opskrift:
Grønsagerne renses og snittes i tynde strimler eller skiver. Svits grønsagerne i olien. Begynd med løg og hvidløg. Efter et minut tilsættes rodfrugter som fx gulerod eller selleri og derefter de øvrige grønsager. Den samlede stegetid skal kun være få minutter. Tilsæt lidt vand, salt og peber og lad retten dampe yderligere et par minutter. Tunstrimlerne steges nogle få minutter i smør på en stegepande og blandes ved serveringen sammen med grønsagerne.

Serveres med løse ris og brød.

Tips:

Grønsager: løg, forårsløg, majroer, peberfrugt, radiser, nye gulerødder, spidskål, sommerhvidkål, frisk spinat, nye bønner, blomkål, broccoli, squash.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 16682 gange,
og udskrevet 190 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu