Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillet sværdfisk med lun salat

Grillet sværdfisk med lun salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Sværdfisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
1200 g. steaks af sværdfisk 6 stk.
 olivenolie
 salt
 peber
9-10 velmodne tomater
 salt
300 g.bønner
 
1/2 dl.olivenolie
2 fedfintskåret hvidløg
100 g.små sorte oliven
 frisk oregano eller merian
 saft af 1 citron
 salt
 peber
 


Opskrift:

Flæk og udkern tomaterne, læg dem på en plade med bagepapir, stænk dem med olivenolie, drys salt og peber på og bag dem i ovnen ved 150º i 45 min. Nip bønnerne og kog dem i letsaltet vand, til de lige netop er møre. Hæld dem i en sigte, afkøl dem under den kolde hane, lad bønnerne dryppe af og hiv dem evt. op fra den spidse ende, så de fylder mere.

Varm olien i en stor sauterpande, rist hvidløgene let heri og bland tomater, bønner, oliven samt oregano eller merian i. Varm det hele igennem Tilsæt citronsaft og smag bønnerne til med salt og peber.

Pensl sværdfisk med olivenolie og steg fisken på en varm grillpande i 2-3 min. på hver side. Drys salt og peber over, dryp citronsaft på og lad fisken trække i et par min., før den anrettes på varme tallerkner med den lune bønnesalt og serveres med ris eller brød.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9460 gange,
og udskrevet 196 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu