Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gravad laks med melon- og avocadosalat

Gravad laks med melon- og avocadosalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Garvet laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
300 g.gravad laks
1/2 honningmelon
1 avocado
 citronsaft
100 g.blegselleri
200 g.pasta (piber)
150 g.iceberg salat
 dild
 
 Dressing:
3 spsk.mayonnaise
2 dl.creme fraiche
1 spsk.citronsaft
2 spsk.hakket dild
2 spsk.hakket purløg
1 spsk.Dijon-sennep
 salt
 peber
 en anelse karry
 


Opskrift:

Melonen laves i kugler. Avocadoen skæres i tern og drysses med citron. Blegselleri skæres i skiver. Pastaen koges og afkøles. Salaten snittes meget fint. Det hele blandes og anrettes. Pyntes med gravad laks (skåret i strimler) og med dild. Dressingen blandes og serveres til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (9 stemmer)

Opskriften er vist 31429 gange,
og udskrevet 1061 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2007-01-07 18:05:20
meget lækker forret - melon og advokadosalat bliver bedst hvis det står nogle timer og trækker i dressingen