Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Grillet sværdfisk med lime og spidskommen

Grillet sværdfisk med lime og spidskommen, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Sværdfisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
4 bøffer af sværdfisk
2 tsk.stødt spidskommen
 salt
2 lime
 evt. 1 fed hvidløg, presset
1 spsk.olivenolie
4 tyrkiske lysegrønne peberfrugter(eller 4 almindelige)
 
 Tilbehør:
100 g.sultanas (lyse rosiner)
21/2 tsk.salt
4 dl.minut-cous cous
5 dl.kogende vand
1 spsk.olivenolie
 


Opskrift:
Rør en marinade sammen af olie, hvidløg, limesaft og spidskommen og smør det på fisken. Eller drys fisken med krydderiet og dryp med limesaft, hvis det skal gå rigtigt stærkt. Bøfferne kan marinere 1/2 time, men de kan også grilles med det samme.

Hæld cous cous, olie, salt og rosiner i en skål, der tåler kogende vand. Hæld kogende vand på, læg låg på skålen eller dæk den tæt til med folie. Lad grynene trække 5 min og rør dem så løse med en gaffel.

Flæk peberfrugterne og fjern kernerne. Grill bøfferne på trækulsgrill eller grillpande 3-4 minutter alt efter grillens varme. De må gerne være lyserøde indeni. Grill samtidig peberfrugterne. De må gerne være sprøde endnu. Drys med salt.

Server fisken sammen med cous cous og ekstra limefrugter til at presse ud over fisken

karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8945 gange,
og udskrevet 155 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu