Kabayaki Ål med Japansk agurkesalat og soja med Wasabi
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Ål Oprindelsesland : Japan Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red: |
|
|
Læg Kabayakien på et fad med skinsiden opad. sæt den i ovnen ved 250°C. Giv den 2-3 min.
Vend den og giv den 1 min. mere.
Kabaykien er færdig og klar til serve-ring, når sojasaucen bobler.
|
|
Opskriften er vist 9924 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer hundemor - 2008-03-15 22:09:15 en opskrift der ikke giver nogen mening, hvornår skal soya-saucen tilsættes, og hvornår skal wasabi tilsættes, sammen med alle de andre ingredienser. Den kunne godt være beskrevet mere nøjagtig med fremgangsmåden (trin for trin), eller tror man bare, at det hele skal blandes i een pærevælling, og det tror jeg ikke opskriften skal. Men hvordan så???, for at få en spændende opskrift, der lyder dejlig. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne