Kabayaki Ål med Japansk agurkesalat og soja med Wasabi

Kabayaki Ål med Japansk agurkesalat og soja med Wasabi, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Ål

Oprindelsesland : Japan

JapanKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
152 g.agurk
125 g.skrællet kinaradise
2 spsk.vineddike, gerne en risvineddike
2 tsk.sukker
100 g.blandede spirer
1 bdt.brøndkarse
 
2 spsk.Japansk sojasauce
1 tsk.wasabi eller frisk reven peberrod
 
2 dl.Jasminris
4 dl.vand
 salt
 evt. lidt vineddike
 
Opskrift:
Læg Kabayakien på et fad med skinsiden opad. sæt den i ovnen ved 250°C. Giv den 2-3 min. Vend den og giv den 1 min. mere. Kabaykien er færdig og klar til serve-ring, når sojasaucen bobler.





karakterer:
Opskriften er vist 9924 gange,
og udskrevet 163 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

hundemor  -  2008-03-15 22:09:15
en opskrift der ikke giver nogen mening, hvornår skal soya-saucen tilsættes, og hvornår skal wasabi tilsættes, sammen med alle de andre ingredienser. Den kunne godt være beskrevet mere nøjagtig med fremgangsmåden (trin for trin), eller tror man bare, at det hele skal blandes i een pærevælling, og det tror jeg ikke opskriften skal. Men hvordan så???, for at få en spændende opskrift, der lyder dejlig.