Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kabayaki Ål med Japansk agurkesalat & soja med Wasabi (Mikroovn)

Kabayaki Ål med Japansk agurkesalat & soja med Wasabi (Mikroovn), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Ål

Oprindelsesland : Japan

JapanKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
1 pk.Kabayki af danske ål
152 g.agurk
125 g.skrællet kinaradise
2 spk.vineddike, gerne en risvinseddike
2 tsk.sukker
100 g.blandede spirer
1 bdt.brøndkarse
 
2 spsk.Japansk sojasauce
1 tsk.wasabi eller frisk reven peberrod
 
2 dl.Jasminris
4 dl.vand
 salt
 evt. lidt vineddike
 


Opskrift:

Læg kabaykistykkerne på et fad med kødsiden opad, tilsæt ½ tsk. vand giv den 1-2 min. på fuld effekt. Når sojasaucen bobler, er den færdig til servering.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7656 gange,
og udskrevet 81 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu