Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kabayaki Ål med Japansk agurkesalat og soja med Wasabi (Mikroovn)

Kabayaki Ål med Japansk agurkesalat og soja med Wasabi (Mikroovn), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Ål

Oprindelsesland : Japan

JapanKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
1 pk.Kabayki af danske ål
152 g.agurk
125 g.skrællet kinaradise
2 spk.vineddike, gerne en risvinseddike
2 tsk.sukker
100 g.blandede spirer
1 bdt.brøndkarse
 
2 spsk.Japansk sojasauce
1 tsk.wasabi eller frisk reven peberrod
 
2 dl.Jasminris
4 dl.vand
 salt
 evt. lidt vineddike
 
Opskrift:
Læg kabaykistykkerne på et fad med kødsiden opad, tilsæt ½ tsk. vand giv den 1-2 min. på fuld effekt. Når sojasaucen bobler, er den færdig til servering.






karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8393 gange,
og udskrevet 102 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu