Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bruschetta med skinkemignon

Bruschetta med skinkemignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkemignon

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
350 g.skinkemignon
½ spsk.olie
 salt
 peber
 
 Bruschetta
1 flute, 30-35 cm
16 cherrytomater
1 fedhvidløg
 salt
 peber
125 g.frisk mozzarella
 
 Salat
1 bundtrucola
1 spsk.olie
1 tsk.balsamico
 salt
 peber
 
 Tilbehør
12 sorte oliven uden sten
 


Opskrift:

Kødet:
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm olien på en pande ved god varme. Brun hurtigt skinkemignonen på alle sider. Krydr med salt og peber. Læg kødet i et fad og stil det i en kold ovn. Tænd ovnen på 160 grader og steg kødet i ca. 40 minutter. Bruges stegetermometer, skal centrumtemperaturen være 65-70 grader. Ved 65 grader er kødet svagt rosa, mens det er gennemstegt ved 70 grader.

Pak kødet ind i stanniol til brødene er færdige.

Bruschetta:
Skru ovnen op på 225 grader. Skær flute i 4–8 meget skrå skiver, 2 cm tykke Læg skiverne på en bageplade med bagepapir. Rist skiverne i ca. 5 minutter, til de er gyldne. Skær tomaterne i halve og hak hvidløget fint. Læg tomaterne på brødet. Krydr med hvidløg, salt og peber. Skær mozzarellaen i skiver og fordel dem ovenpå tomaterne. Stil pladen i ovnen igen i ca. 7 minutter til osten er smeltet. Skær skinkemignonen i tynde skiver og læg dem oven på brødene. Bland salaten og læg den ovenpå. Servér straks - ellers bliver brødet blødt. Skær oliven i skiver og brug dem som pynt ved servering







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 24855 gange,
og udskrevet 514 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

OleD  -  2010-03-12 21:14:33
Det smager helt fantastisk.. Den perfekte forret..