Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegt smørfisk med rosmarin og chili

Stegt smørfisk med rosmarin og chili, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Smørfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
2 stk.smørfisk
2 grenerosmarin
2 snittet chili
2 skivercitron
 olivenolie
 salt
 peber
 


Opskrift:

Varm lidt olivenolie på en pande og steg fisken i 4 - 5 minutter, sammen med rosmarin. (det giver en dejlig smag til fisken) krydr med salt og peber. Drys med snittet chili og server evt med kogte ris eller et godt brød og en frisk salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (6 stemmer)

Opskriften er vist 16382 gange,
og udskrevet 691 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

MJA  -  2011-04-16 12:06:40
Det er fordi smørfisk fejlagtig betegnes for to arter. Den du omtaler kaldes oliefisk eller olie makrel (art: escolar) Denne opksirft er til arten Stromateidae. http://da.wikipedia.org/wiki/Smørfisk


  -  2010-01-10 21:14:58
Vær meget opmærksom på stegetiden, jeg har lige fået en meget stærk diarre af at følge denne opskrift. Jeg har efterfølgende erfaret følgende: Hvis smørfisk ikke steges nok, så kommer den specielle olie den indeholder ikke ud af fisken og så bliver man syg af at spise den. Jeg har siden søgt på nettet og set opskrifter der henviser til dobbelt stegetid i forhold til denne.