Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svenske blommer

Svenske blommer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.blommer
500 g.sukker
1/2 tsk.Atamonpulver eller 1 tsk. flydende Atamon
 


Opskrift:

De vaskede blommer prikkes dybt eller flækkes og udstenes. De lægges lagvis med sukkeret i en gryde, stilles lunt 1 time og varmes ganske langsomt op. Syltetøjet må endelig ikke komme i kog, før sukkeret er smeltet. Det hele koges ved ganske svag varme 15-20 min. Gryden rystes af og til, så det ikke er nødvendigt at røre så meget deri. Syltetøjet skummes, tilsættes Atamon, hældes op og glassene lukkes. Svenske blommer serveres til pandekager og æbleskiver. De kan bruges som fyld i tærter og omeletter. De smager godt til brød på morgenbordet eller tebordet.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 13411 gange,
og udskrevet 191 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu