Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dessertblommer

Dessertblommer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
750 g.friske blommer eller 300 g svesker + 4 dl vand
15 mandler
 
 Lage:
1/4 litervand
125 g.sukker
1 1/2 dl.sherry
 


Opskrift:

Blommerne skylles og udstenes gennem et snit foroven. Sveskerne skylles, udblødes i vandet nogle timer og udstenes. Mandlerne skoldes, smuttes og flækkes. Der lægges en mandelfilet i hver blomme. Vand og sukker bringes i kog. Halvdelen af blommerne lægges i og koges meget sagte i ca. 5 min. De tages op, før næste hold koges 5 min. Da tilsættes sherry og alle blommerne lægges i gryden og varmes igennem 5-10 min., før der slukkes og dækkes med låg. Blommerne skal ikke koge i sidste omgang. Kompotten afkøles. Den kan drysses med Vanila eller man kan koge et stykke hel kanel med. Flødeskum eller rå creme serveres til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 18351 gange,
og udskrevet 303 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu