Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldt ribbenssteg

Fyldt ribbenssteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svinekød - Ribbenssteg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 kg.ribbenssteg, kogestykke uden ben og brusk
½ spsk.groft salt
 
 Fyld:
200 g.hakket svinekød
1 appelsin
25 g.pinje- eller nøddekerner
1 lilleløg
½ dl.rasp
½ dl.mælk
½ tsk.salt
1/4 tsk.peber
1/4 tsk.stødt allehånde
1/4 tsk.tørret rosmarin
 


Opskrift:

Bed slagteren fjerne ben og brusk og skære en lomme i kødets længde samt ridse sværen. Riv appelsinskallen fint og pres saften. Hak pinjekernerne groft ogg løget fint. Rør kødet til fars med alle ingredienserne. Lad farsen trække i køleskabet 10-15 minutter. Fuld farsen i stegen med en ske og hold åbningerne med kødnåle. Drys sværen med groft salt ned mellem hver svær. Læg stegen på risten i en bradepande og sæt den midt i en kold ovn. Tænd ovnen på 200 grader. Lad kødet stege ca. 1 3/4 time til det er mørt og gennemstegt. Check med en kødnål, kødsaften skal være klar. Lad stegen hvile utildækket 20 minutter inden den skæres i skiver. Kan også serveres kold.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 16260 gange,
og udskrevet 324 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu